Cep telefonu Led Tv Otel Tavsiye 2023

    1500-2000 TL Arası Telefon Tavsiyesi 2017

    1500-2000 TL Arası Telefon Tavsiyesi 2017
     

    Telefonlar hayatımızda çok önemli bir yere sahiptir. Akıllı telefonların olmadığı zamanlarda sadece konuşma amaçlı kullanılan cep telefonları, teknoloji çağına ayak uydurarak yıllar içerisinde özellikle son 4-5 yıl içerisinde büyük bir gelişme gösterdi.

    Akıllı telefonlara öncelikle neden akıllı dediklerini açıklayacak olursak, gerçekten günümüz çağı yani teknoloji çağı gereği eğer bir akıllı telefona sahip iseniz hayatınız çok kolaylaşacaktır. Eğer ayırdığınız bütçe 1500-2000 TL arası telefon tavsiyesi 2017 modellerini sizin için araştırdık. Özellikle iş amaçlı bir akıllı telefon kullanıyorsanız iş hayatınızda size hem zaman kazandırır, hem de çoğu işinizi akıllı telefonunuzdan takip edebileceğiniz için hiç yorulmadan bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin müşterileriniz gönderdiği mailleri okumak, banka hesaplarını kontrol etmek, iş ile ilgili önemli dosyalarınızı saklamak gibi, iş hayatınızda oldukça önemli olan bu işlemleri akıllı telefonunuzdan çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bunun dışında sıkıldığınız zamanlarda, fırsatınız oldukça akıllı telefonunuzdan neredeyse fotoğraf makinesi kalitesinde fotoğraflar çekebilir veya eğlenceli vakit geçirebilmek için milyonlarca oyundan zevklerinizi yansıtan bir oyunu bularak oynayabilirsiniz. Ama tabi ki bunları yapabilmek için öncelikle bir akıllı telefona sahip olmanız lazım. Biz de sizlere 1500-2000 TL arası telefon tavsiyesi 2017 arası alabileceğiniz en iyi akıllı telefonları, fiyatları ve özellikleri ile birlikte karşılaştırarak fikir sahibi olmanızı sağlayacağız.

    Reeder P10s Akıllı Telefon

    REEDER akıllı telefon pazarında son yıllarda popülerliği ve talebi artan bir telefon markası haline gelmeye başladı. Çin yapımı olan bu akıllı telefon, yüksek kalitede özelliklere sahip olmasına rağmen diğer akıllı telefonlar ile karşılaştırıldığında son derece uygun fiyatlarıyla müşterilerin ilgisini çekmeyi başarıyor. 5.5 inç ekran boyutu ve 1920*1080 ekran çözünürlüğü ile son derece ilgi çekmeyi başarıyor. Ayrıca 4 GB’ ram kapasitesi ve bunun yanında 8 çekirdekli işlemcisi ile kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. P10S model telefon fotoğraf çekinmeyi çok seven kullanıcılar içinde 16 MP kamerası ile yüksek çözünürlükte fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor. Bu kadar yüksek performanslı işlemciye sahip olan P10S için 3000 mAh bizleri tatmin edebilecek bir batarya düşünülmüş. Ayrıca 4.5 G desteği de bulunan P10S akıllı telefon alıcıları için kullanışlı bir telefon olmuş. Performansı gibi fiyatı da bizleri memnun ediyor. 1699 TL civarlarında bir fiyatı var.

    Lenovo P2 Akıllı Telefon

    LENOVO da akıllı telefon üretiminde sürekli kendini geliştirmeye devam ediyor. Özellikle bu telefonu ile de müşterilerini memnun bırakıyor. İlk izlenimlere göre şık bir tasarıma sahip bir model olmuş. Gold ve Gri olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunuyor. 5.5 inçlik FHD ekrana sahip olan P2 video izlerken ve özellikle telefonunuzda oyun oynarken sizi çok memnun edecek. Belki de telefonun en dikkat çeken özelliklerinden biri de ekran çözünürlüğü çok yüksek olduğu için ve şarj konusunda sıkıntı olacaklarını bildikleri için 5100 mAh bir batarya kullanmışlar. Sadece 15 dakikalık şarj ile 10 saat kullanım süresi olduğu özellikler arasında yer alıyor. 64 bit ve 2.0 Ghz si ile güçlü bir işlemciye sahip. 13 MP ön ve 5 MP arka kamerası da ideal olmuş. P2 de ayrıca artırılabilir hafıza desteği ve kullanıcı isteğine göre 4 GB veya 3GB seçenekleri de bulunuyor. Telefonda parmak izi gibi çeşitli özellikler de mevcut. Fiyatı ise 1699 TL civarında.

    Sony Xperia Z5 Dual

    Akıllı telefon piyasasının en önemli markalarından biri olan Sony Z5 model akıllı telefonu ile de kullanıcılarını memnun bıraktı. Z5 3GB ram ve 4 çekirdekli işlemcisi ile performans bakımından güçlü bir akıllı telefon. 5.2 inç bir ekran boyutuna ve bunun yanı sıra 1980*1080 çözünürlükte bir ekrana sahip. Z5 in en güzel özelliklerinden birisi de 23 MP çok yüksek çözünürlükte ki kamerası. Gerçekten profesyonel bir kameraya sahiptir ve yaklaşık 1899 TL fiyatı ile alıcısını beklemektedir.

    0 0 oylar
    Makale Değeri
    BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
    Abone ol
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0
    Yorumlarınız bizim için değerli, lütfen yorum bırakın...x