Cep telefonu Led Tv Otel Tavsiye 2023

    2020 Erkek Saati Modelleri

    2020 Erkek Saati Modelleri
     

    Erkek saati modelleri 2020

    Kol saati, icadından günümüze dek, her zaman erkek şıklığının bir tamamlayıcısı, aslında kralların tacı olmuş ve günümüzde teknolojinin de gelişmesi ile beraber, trendlere uygun birçok model tasarlanmış, üretimde birçok malzeme kullanılmış ve ucuzundan pahalısına satışa sunulmuştur.

    Saat kullanımı M.Ö. 4000’lerde Mısırlıların sırası ile güneş, kum ve su saatlerini icadı ile başlasa da, kol saatinin kullanımı kurmalı masa saatleri, köstekli cep saatleri ve sarkaçlı duvar modellerini takiben, 1904 yılını bulmuştur. İlk kez Fransa’da ikamet eden Brezilyalı bir pilot olan Alberto Santos tarafından düşünülmüş ve günümüzün trend saat markalarından olan Cartier’ in kurucusu Louis Cartier ile saat üreticisi olan Edgar Jaeger tarafından üretilmiştir.

    Erkeklere özel saat önerileri


    2020 yılında erkek saati modelleri hala tarzını koruyan ve kol saati ürün grubundan yüksek kar elde eden Cartier markası, klasik ile şıklığın ön plana çıktığı ve 2020 yılında da şık bayların kollarını süsleyip, kombinlerini tamamlayacak olan ‘’Drive de Cartier’’ modelini piyasaya sürdü. Bu ürüne ek olarak ise pazarda yüksek pay elde eden ve köklü üreticilerden olan Zenith markasına ait ‘’Heritage 146’’ modeli ile yine geniş çaplı üreticilerden olan Maurice Lacroix’nın bu yıl, sınırlı sayıda piyasaya sürdüğü ‘’Blue Devil Limited Edition’’ trendler arasına girdi.

    Cartier – Drive De Cartier

    2017 yılı aşında piyasaya giren bu üründe en dikkat çekici özelliği 39 mm’ lik orta büyüklükteki çapa sahip olmasının yanı sıra, ekstra düz kasası ile oldukça ince olması. Hem sarı altın hem de beyaz altın seçeneklerin sunulduğu modelde, siyah, kahverengi kordon ve beyaz ile siyah kadran seçenekleri bulunuyor. Bu seçeneklerin yanı sıra ürünün hem en basit anlamda saati gösteren modeli, hem de içerisinde gece-gündüz ya da tarih göstergeleri bulunan kadran opsiyonları da mevcut.

    Zenith – Heritage 146

    İsminden de belli olduğu üzere bu ürün Zenith markasının yıllar süren tasarım macerasında yer almış olan birçok modelin selefi olma özelliğini taşımakta. Vintage kategorisine dahil olabilecek olan Heritage 146 için ilk göze çarpan detay; 1960’ların izlerini taşıyan ve son derece muntazam düzene sahip, El Primero hareketli kronometresini taşıyan eşsiz kadranı. Kadranda, seçilen modele bağlı olarak, kordon rengi kullanılmış ve kahverengi ile lacivert renkler mevcut. Her iki modelde de radyum kaplı gümüş rengi kasa kullanılmış.

    Maurice Lacroix – Blue Devil Limited Edition

    Köklü üretici Maurice Lacroix’ nın bu yıl sunduğu bu sınırlı ürün metal çerçevesi ve metal kordonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Satın alındığında yanında iki adet deri kordon ile düz kutusunda sizin olacak bu ürün; kronometresini saat rakamlarından çalıştırıyor ve bu şekilde kadrandaki alandan kazanarak kadranının derin mavi rengi ile gözleri kamaştırıyor. 41 mm çapı ile günlük kullanım ve klasik kullanıma uygun olduğu gibi sizde tavsiye ettiğimiz şık erkek saati modelleri ile aradığınızı bulabilirsiniz.

    BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
    ZİYARETÇİ YORUMLARI

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    BİR YORUM YAZ