Cep telefonu Led Tv Otel Tavsiye 2023

    20000 TL’ye Farklı Markalarda Araba tavsiyeleri

    20000 TL’ye Farklı Markalarda Araba tavsiyeleri
     

    20000 Türk Lirasına Araba tavsiyeleri

    20000 Türk Lirasına Araba tavsiyeleri, her gün işe gitmek başlı başına yorucu bir işken sabahları sürekli otobüs değiştirmek, taksi parası vermek ya da vaktinde yetişemediğimiz servis stresini yaşamak insan fıtratı için zor bir durum. Otobüs ortamlarının kötü olması güvenilir olmaması ve her çeşit insanın kullanıyor olması insanı tedirgin etmektedir. Evimizin duraklara yakın olmaması ve sabahları var olacak olan yürüyüşler tamamen bir vakit kaybıdır. Her gün ticari taksilere para vermenin pek akıl karı olmadığı hepiniz ile hemfikir olacağımız bir konudur.  Hiçbirimiz aldığımız maaşın yarısını heba etmek istemeyiz. Çalıştığımız yerleri yaygın olarak servis bulunsa da bu servisleri kullanmak her zaman için iyi bir fikir olmuyor. Sizde kabul edersiniz ki her sabah aynı saatte kalkmak ve çok erken saatlerdeki servislere yetişmek mümkün olmadığı gibi bunun bize yansıttığı stresin büyüklüğünü anlatmıyoruz bile. Tüm bunlar bir arabanın gerekliliğini anlatırken daha birçok sebep mevcuttur. Yapmak istediğimiz bir tatil için birçok plan yapıp her ayrıntıyı düşündükten sonra arabanızın olmadığını ve orta uzaklıkta olan tatil yerinize nasıl gideceğiniz planları yapmaya başlarsınız. Sadece bu mu sanıyorsunuz? Ya hastanız var ise her an tetikte olmanıza rağmen komşunuzdan akrabanızdan araba almak zorunda kalırsınız acil durumlarda sürekli hastası olan aileler için pekte kolay bir yöntem değildir değil mi?

    Araba hayatınızı kolaylaştıran güzel seçeneklerden biridir. Peki, nasıl bir araba almalıyız? Öncelikle yapmanız gereken bütçenizi belirlemek ve on göre adım atmaktır. Ailenizin bütçesini, birikimiminiz in ne kadar olduğunu ve hangi aralıkta fiyat vermek istediğinizi belirlemelisiniz. Unutmayın araba tek seferlik bir masraf değildir daima masrafları vergisi devam etmektedir. Bu nedenle belirlediğiniz aralık çok önemlidir. Arabanızın fiyatının yüksekliğine orantılı olarak masrafları artış gösterecek vergisi değişecektir buna bağımlı kalarak hareket etmelisiniz.

    Bütçenizi belirlediniz ve sonuç olarak 20000 TL’ye Farklı Markalarda Araba tavsiyelerine açıksınız. O vakit yapmanız gereken karar verene kadar makalemizi okumanızdır. Çünkü yazımızın sonunda karar vermiş olacaksınız J

    Şimdi size 20000 TL’lik araçları sıralamaya çalışacağız. Araç alırken yakıt durumuna da bakmalıyız. Sonuçta araba tek seferlik değil devamını da düşünmemiz gereken bir mülk. Size sonrasında çok masraf çıkartacak bir araç, fazla yakacak bir araba sizi mutlu etmeyecek başta uyguna aldım diye düşünmenize rağmen daha sonrasında keşke bu aracı almasaydım dedirtebilir. Sizde çok daha uygun fiyatlarda yakıt yakabilecek araçları tercih etmek istiyor iseniz dizel yakıtlı araçlar eminiz ki istediğiniz yakıt oranlarını sağlayacaktır. 7den 70e herkesi mutlu edecektir. Hem genç kullanıcılar hem de aile arabası isteyenleri tatmin edecek birçok seçenek bulunduruyor. Fazla alıcı kitlesine sahip olan bu araçlar LPG yerine tercih edilen araç tipleridir. 20000 TL bütçe ayırarak almak istediğiniz araç tipleri için yazımızı dikkatle okumalısınız. Ayırdığınız bu bütçe ile harika bir dizel araca da sahip olabileceğinizi unutmayın lütfen…

    Fiat Albea

    20000 TL’lik bir bütçe ile alabileceğiniz harika bir araç seçeneğidir. 2006- 2007 model araçlardır. Aile arabası olarak kullanabileceğiniz iyi bir seçenektir. Yakıt noktasında sizin dostunuz olan bu araçlar sizi asla üzmeyecek ve en iyi şekilde yakıtınızı kullanmayı sağlayacaktır.

    Peugeot 307

    20000 Türk Lirasına Araba tavsiyeleri, 2007 model araç olan Peugeot 307’i bu skalada satın alabiliceğiniz bir alternatiftir. Bu marka araç, 20000 TL’lik bütçeye sahip olan bireylerin en fazla araştırdığı araçların başında gelmektedir. Aracın fiyat aralığı 19.000 TL’den başlayıp, 21 – 22 bin TL’ye kadar seyretmektedir. Sektörde varlığını sürdüren araçların sportif görünümü daha çok gençleri ilgilendirmektedir  Aracın var olan özelliklerini sayacak olursak, Hatchback 5 kapılı, vites manuel, önden çekişli ve 1.6 HDI modelidir. Motoru oldukça az yakar ve motor aksamları da güçlü bir araçtır. Bütçeniz karşılığında satın alabileceğiniz ikinci el araçların başında gelir. Eğer ki sizde, Peugeot marka bir araç alacaksanız kesinlikle 307’den başkasını tasvip etmeyiz.

    Opel Corsa

    Opel corsa da 20000 Türk Lirasına Araba tavsiyeleri sizin için. 20 bin dolaylarında satın alma işlemini yapabileceğiniz dizel bir araçtır. Opel Corsa’nın LPG yakıt tipine sahip olan taşıtları, kullanıcı açısından daha fazla yer bulmuşlardır.  Lakin dizel taşıtlarda uzun yolda çok çok az yakması dolayısı ile kullanıcı gözünde dizel araçların tercihi diğerlerine göre daha yüksektir. Opel Corsa 1.3 CDTI Enjoy, 2005 çıkışlı olarak tercih edilebilir. Bu arabayı ortalama fiyatı olarak ise 18.000 TL gibi bir fiyata alabilirsiniz. Ayrıca alacağınız otomobilin kilometresi de oldukça önem arz etmektedir. Alacağınız arabanın 200.000 kilometreden fazla mesafe kat etmiş olması  bazen bazı problemler ile yüzleşmenize neden olabilmektedir. Bundan mütevellit mesafe yönünden az yol kat etmiş araçları tercih edebilirsiniz.

    Hyundai Accent, Ford Fiesta, Seat ibiza

    20000 Türk Lirasına Araba tavsiyeleri için bu otomobillerde bu fiyat aralığında kullanıcının karşısına çıkan taşıtlardan bazılarıdır. Bu saydığımız araçlar spesifik olarak yani tam manası ile,  20.000 TL olmasa bile, bir kaç bin türk lirası aşağı ya da bir kaç bin türk lirası yukarı olarak satın alınabilecek araçlar listesindedir.  Dizel olarak araç kullanmak istiyorsanız da, size yapacağımız tavsiyemiz Peugeot 307’den yanadır. Fakat arabayı daha az kullanıyorsanız da Opel Corsa’yı tercih etmenizi öneririz.

    0 0 oylar
    Makale Değeri
    BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
    Abone ol
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0
    Yorumlarınız bizim için değerli, lütfen yorum bırakın...x