Cep telefonu Led Tv Otel Tavsiye 2023

    En İyi Bayan Arabası Tavsiye 2017

    En İyi Bayan Arabası Tavsiye 2017
     

    Bayan arabası önerileri 2017

    Bayanlar için en uygun araba modeli hangisidir? Sorusu bile kafalarda farklı düşüncelere yol açabilmektedir. Aslında bakılırsa bu hiç te tuhaf bir soru değildir. Çünkü sonuçta bayanların kullandığı bütün eşyalar erkeklerden farklıdır. Doğal olarak ta araba konusunda da farklı olması gerekmektedir. Sonuçta araba imal eden firmalar bunları bile göz önüne alarak imal etmeye başlamıştır. Yani ‘şu model ve şu tipte bir araba üretelim ki bu arabaları bayan müşterilerimiz alsın’ tarzında yani.

    Genel olarak bayanlar otomatik vitesli arabaları tercih etmektedirler. Otomatik vitesli olmasının yanı sıra park sorunu olmayan, sensörlü ve küçük arabalar da bayanların tercihleri arasında en başta yer alır. Sonuçta şunu kabul etmek lazımdır araç almadan önce en iyi bayan arabası tavsiye 2017 modellerini araştırmak gerekiyor. Yani kısacası bayanlar alacakları arabanın; yakıt miktarına, motor türüne ve gücüne değil de rengine, duruşuna, estetikliğine, kendisine uyan, döşemelerinin rengi, deseni ve de estetiği güzel olan otomobiller seviyorlar. Ülkemizde otomobil kullanan kadınlar üzerinde yapılan çalışmalarda genel olarak küçük ve estetik görünümü olarak güzel görünen türlerini almak isterler.

    En İyi Bayan Araba Modelleri Nelerdir?

    Nissan Micra, Citroen C1, Mini Cooper, Fiat 500, Nissan Juke, Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Audi A3, Toyota Yaris, Range Rover Evoque, Kia Picanto, Hyundai İ10, Hyundai İ20, Seat Lbiza, Opel Corsa ve Fiat Panda’ yı sayabiliriz. Şimdi birkaç model tanıtabiliriz:

    Nissan Micra

    Nissan Micra , 40.400’ten başlayan fiyatlarıyla ve görünüş olarak birçok bayanı ve hatta birçok erkeği etkisi altına alabiliyor. Sürüşünün çok rahat olması uzun yolda çok yormaması, 1,2 litre motor ama daha performanslı, donanımı benzerlerinde çok daha iyi, yağmur sensörü ve akıllı anahtar sistemi halen sınıfındaki ve üst sınıftaki araçların bir çoğunda bile bulunmuyor.  Tasarım olarak en ilgi çekici tasarıma sahip mini araç. Tasarımı da bir o kadar güzel, içi çok ferahtır.

    En İyi Bayan Arabası Tavsiye 2017

    En İyi Bayan Arabası Tavsiye 2017

    Fiat 500

    43.900 TL’den başlayan fiyatlarla Fiat ailesine katılabilirsiniz. Özellikle görüntüsü bayanları kendine aşık edecek türden. Fiat’ın efsane modeli 500 üzerine geliştirdiği, MPV ve SUV özelliklerini küçük segmente indirgeyen 500L modeli dört farklı motor ve üç farklı donanım seçeneğiyle satışa sunuldu. Pop, Popstar ve Rockstar adlı üç donanım seviyesine sahip Fiat 500L’de Opening Edition adlı lansmana özel olarak sunulan seride 4.000 TL değerinde 17 inçlik alaşım jantlar, bi-color dış renk, arka park sensörlü, ön ve arka koltuklar, elektrikli bel ayarlı sürücü ve yolcu koltuklarını içeren tanışma paketi ücretsiz olarak sunuluyor. Fiat 500L’de 1.4 atmosferik ve 0.9 litrelik turbo olma üzere iki benzinli ve 1.3 ve 1.6 litrelik iki turbo dizel motor seçeneği yer alıyor. Otomatik şanzıman opsiyonu ise sadece 1.3 litrelik dizel motor ile sunuluyor.

    En İyi Bayan Arabası Tavsiye 2017

    En İyi Bayan Arabası Tavsiye 2017

    Nissan Juke

    52.900 TL başlangıç fiyatıdır. Nissan Juke sadece bayanların değil hemen herkesin ilgisini üzerine toplamayı başarmıştır.

    Eski yıllara göre dünyada ve ülkemizde hızla artan bayan sürücü sayısı, firmaların daha çok bayanlara yönelik otomobil seçenekleri üretmelerine sebep olmuştur.

    En İyi Bayan Arabası Tavsiye 2017

    En İyi Bayan Arabası Tavsiye 2017

    Daha ufak çaplı fakat fonksiyonel, dikkat çekici özellikleri olan ve daha kadınlara hitap eden otomobillerin sayısı oldukça arttı. Öyle ki bazı modeller o kadar çok beğenilmiştir ki, o modellerin farklı tasarımlı seçenekleri opsiyonel olarak sunulmuştur. Günümüzde gelinen noktaya bakıldığında bayan sürücülerin de trafikte azımsanmayacak kadar yer almaları firmaların bu yöne hareketlenmelerinin haklı sebebidir. Otomobil markalarının Türkiye’ ye özel modellerinde de fazlası ile seçenek bulunuyor ve her bütçe grubuna hitap ediyor. Bu nedenle de en iyi bayan arabası tavsiye 2017 modellerine bakarken birçok marka ve araca detaylı bakmak gerekiyor.

    0 0 oylar
    Makale Değeri
    BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
    Abone ol
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0
    Yorumlarınız bizim için değerli, lütfen yorum bırakın...x