Cep telefonu Led Tv Otel Tavsiye 2023

    2017 Tavsiye Edilen Komedi Filmleri

    2017 Tavsiye Edilen Komedi Filmleri
     

    2017 En iyi komedi filmleri

    2017 yılında vizyona giren komedi filmleri eğlenceli dakikalar geçirmemiz ve o geçirdiğimiz dakikalarda gülmek şu sıra hepimizin ihtiyacı olan şeylerdendir. Gülmek her insan yakışır ve gülmemizi kolaylaştırmak acısında komik videolar ya da komedi filmler çekilmeye başlanmıştır. İlk komedi film örnekleri olarak aklımıza ilk gelen komedi dehası olan kemal sunadır. Bizleri güldürmek için şekilden şekille giren ve birçok filmde bulunan komik karakterlere can vermiş olan Kemal Sunal ardından komedi olarak birçok seri film ortaya çıkmıştır. Kemal Sunal filmlerinden sonra komik skeç programları ve komedi dükkânı gibi birçok program yayına girmiştir. Ardından ortaya çıkan 2017 tavsiye edilen komedi filmleri sinemalarda ve televizyonlarda yerlerini almıştır.  Vizyona girerek büyük perdelerde en iyi görüntüyü kalitesi ile izlenen komedi filmleri izleyicileri oldukça etkilemektedir. Hem büyük ekran ve yüksek ses anlaşılmayı kolaylaştırmış olup sizlere sunulan en komik filmler hayatınızın içinde yerini almıştır. Bir gülücük uzakta olan komedi filmleri sizlerin en azından gün içerisinde 2 saatinizin mutlu ve gülerek geçirmenizi sağlamaktadır.

    Vizyonda Bulunan Komedi Filmleri 2017

    Yeni çekilmiş ve beyaz perdede sizleri bekleyen birçok filim bulunmaktadır bu filmlerden öne çıkanlar yanı izleyici tarafından en çok beğenildiği söylenen film ise çalgı çengi iki filimizdir. Ahmet kural ve Murat Cemil’in başrollerini paylaştığı Çalgı Çengi 2 filmi 01.06.2017 tarihinde vizyona girmiştir. Sonrasında;

    • Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliği yaptığı Vezir Parmağı en çok ilgi gören filmlerdendir henüz vizyona girmemiş olan ve vizyon tarihi 25.01.2017 olan filim herkes tarafından beklenmektedir.

    • Olanlar Oldu adlı film Hakan Algül yönetmenliğinde başrolünde bulunana Ata Demirel, Ülkü Duru gibi oyunculara ev sahipliği yapan bu vizyon tarihi 20.01.2017’dir.

    • Sonrasında 13.01.2017 tarihinde vizyona girmiş olan Hep Yek 2 filmi ilk filmi oldukça tutulan bir filimdi sonrasında 2’sını çeken Orçun Benli başrollerinde Gökhan Yıkılkan ve İnan Ulaş Torun’un oynadığı bu film vizyona girdiği tarihten itibaren oldukça rehavet gören filmlerindedir.
    2017 Tavsiye Edilen Komedi Filmleri

    2017 Tavsiye Edilen Komedi Filmleri

    • Son olarak en çok beklenen fragmanı en çok izlenen filmlerden biri olan Recep İvedik 5 seri izleyicileri oldukça meraklandıran bir fragmanla tanıtımı yapılmıştır. Oldukça eğlenceli ve 2008 yılından günümüze kadar seri halinde gelmiş olan bu filim senaryosu ve oyunculuğu Şahan Gökbakar ait olmaktadır. Vizyon tarihi olarak henüz vizyona girmemiş olan bu filim fragmanı 19 milyon kez izlenmiştir. Ve bu sayı gün geçtikçe artmaktadır. Vizyon tarihi olarak 16.02.2017 tarihi verilmiştir.
    2017 Tavsiye Edilen Komedi Filmleri

    2017 Tavsiye Edilen Komedi Filmleri

    2017 tavsiye edilen komedi filmleri arasında olan ve en çok izlenen filmi olmaya aday olan bu film sizler için eğlencenin en üst seviyede olduğu filmlerden biridir. Sizlerde bu filmleri izlenmeli ve hayatınızı eğlenceli anlarını kaçırmadan ve bu durumu değerlendirilmeli ve bu filmlerle hayatınızı en bir boyut kazandırarak hem eğlenmek hem de sosyalleşmek için güzel bir fırsattır. Bir tebessüm bile bu kadar çok şeye ev sahipliği yaparken kahkahalara boğacak olan bu filmler sizleri beklemekte.

     

    0 0 oylar
    Makale Değeri
    BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
    Abone ol
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0
    Yorumlarınız bizim için değerli, lütfen yorum bırakın...x