Cep telefonu Led Tv Otel Tavsiye 2023

    1500-2000 TL Hangi Akıllı Telefonu Önerirsiniz?

    1500-2000 TL Hangi Akıllı Telefonu Önerirsiniz?
     

    1500-2000 TL Arası Telefon Önerisi

    Akıllı telefonlar ile artık neredeyse her işimizi halledebiliyorken, bizlere en çok yöneltilen sorulardan bir tanesi 1500-2000 TL Hangi Akıllı Telefonu önerirsiniz oluyor. İnsanlar iyi bir telefona sahip olmak istiyor fakat tabi ki yüksek miktarda para vermek ile iyi bir telefon satın almak arasındaki çizginin de farkındalar. Bu yüzden sizler için belirlediğimiz bütçede bulunan telefonlar arasından en kaliteli olanlarını sizler için derleyecek ve onlarca telefon arasından en kaliteli olanlarını seçebilmeniz konusunda sizlere yardımcı olamaya çalışacağınız. Telefon alırken gözetilmesi gereken en önemli unsurlardan olan fiyat/performans dengesini yakalayabilen telefonları listemizde görebilmeniz mümkündür.

    Samsung Galaxy Note Edge

    Samsung firması tarafından üretilen Galaxy Note Edge, firmanın çıkartmış olduğu diğer Note serisi ürünlerinden farklı olarak kenarında çerçeve yerine ekran bulundurmaktadır. Note serisi telefonlarından alışkın olduğumuz gibi bu cihazda da 5.6 inç gibi büyük ve 1600×2560 çözünürlüğünde oldukça kaliteli bir ekran kullanıcılara sunulmaktadır. Bu telefonu alınabilir kılan etmenlerin başında ekranı gelmektedir çünkü yan yüzeyinde çerçeve yerine ekranın olması, oldukça yüksek çözünürlükte olması ve büyük boyutlu bir ekrana sahip olması video, oyun ve internette gezinmeyi çok daha iyi şekilde yapabilmenizi sağlamaktadır. 3000 mAh boyutuna sahip oldukça iyi bir bataryası olan Samsung Galaxy Note Edge bir günü rahatlıkla çıkartabilmektedir. 2,7 GHz hızında çalışan Quad Core işlemciye sahip olan cihaz aynı zamanda 3 GB Ram ile geldiğinden birçok uygulamayı aynı anda sorunsuz bir şekilde çalıştırabilmektedir. Büyük ekran seviyorsanız ve fiyat/performans anlamında iyi bir cihaza sahip olmak istiyorsanız tercihleriniz arasında 1850 TL fiyata satılan Galaxy Note Edge’de olmalıdır.

    HTC One M9

    HTC firmasının son çıkardığı amiral gemisi modeli olan M9 şuan için büyük indirimlerle kullanıcılara sunulmakta ve bu yüzden belirlediğimiz fiyat çerçevesinde değerlendirilmektedir. 1,5 GHz Quad-Core + 2,0 GHz Quad-Core gibi oldukça güçlü bir işlemciye sahip olan HTC One M9 aynı zamanda 3 GB gibi oldukça büyük miktarda Ram ile geldiğinden dolayı birçok uygulamayı arka planda rahatlıkla aynı anda çalıştırabilirsiniz. 5 inç boyutundaki ekranı ile iyi bir video ve oyun deneyimi sunan cihaz aynı zamanda 32 GB dahili hafızasıyla da istediğiniz her türlü uygulamayı rahatlıkla indirebilmenize olanak sağlamaktadır. 20.7 Megapixel arka ve 4.0 Megapixel ön kamerasıyla oldukça başarılı fotoğraflar çekebilen cihaz bu konuda da kullanıcılar tarafından oldukça büyük beğeni toplamaktadır. 1850 TL fiyat etiketiyle satılan ürün oldukça performanslı bir cihazdır.

    Samsung A510 Galaxy A5

    Samsung tarafından üretilen orta segment telefonlardan bir tanesi olan Galaxy A5 fiyat/performans oranı oldukça yüksek olan, kaliteli bir cihazdır. 5,2″ boyutunda 1080×1920 Süper AMOLED ekrana sahip olan Galaxy A5 aynı zamanda 2GB Ram miktarı ile gelmektedir. 2900 mAh boyutundaki büyük bataryası ile iyi bir şarj ömrü sunuyor. 13 Megapixel çözünürlüğündeki kamerasıyla oldukça kaliteli fotoğraflar çekebilen Galaxy A5 aynı zamanda Android 5.1.1 (Lolipop) işletim sistemi yüklü olarak geliyor. Donanım olarak öne çıkan özellikleri olmasa da firma tarafından optimizasyonu başarılı şekilde yapılan Galaxy A5 oldukça hızlı bir ara yüze sahiptir. Samsung A510 Galaxy A5 cihazına 1550 TL fiyatı üzerinden sahip olabilirsiniz.

    Hangisini Seçmeliyim?

    Sizler için bu fiyat bandında başarılı sonuçlar veren 3 farklı cihazı listeledik. Bu cihazların farklı öne çıkan özellikleri olmakla birlikte sizler de kendi ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayan modeli tercih edebilirsiniz. 1500-2000 TL hangi akıllı telefonu önerirsiniz sorusunu da bu şekilde yanıtlamış oluyoruz.

    0 0 oylar
    Makale Değeri
    BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
    Abone ol
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0
    Yorumlarınız bizim için değerli, lütfen yorum bırakın...x