Cep telefonu Led Tv Otel Tavsiye 2023

    2017 En İyi Elektrik Süpürge

    2017 En İyi Elektrik Süpürge
     

    Günümüz teknolojisinde büyük gelişmeler oluyor. Her alanda olduğu gibi evde kullandığımız elektrikli ev aletlerinde de birden fazla farklı ihtiyaca ve isteğe uygun ürünler mevcut. Fakat bu yenilenen teknoloji bazen kafa karışıklığına, kararsızlığa hatta ihtiyaç olmadığı durumlarda bile satın almaya neden oluyor. Bu yazıyı okumaya başladığınıza göre büyük ihtimal elektrikli süpürge tavsiye arayışındasınız ve karar veremiyorsunuz. Alt tarafı süpürge diye yola çıkıp farklı özelliklerde ve yüksek fiyat farklarıyla karşılaşıp karar vermekte zorlanıyor olabilirsiniz. Sizler için en çok satılan, en fazla olumlu yorum alan, ihtiyacınıza göre farklı model ve fiyatlarda piyasada bulunabilen en 2017 en iyi elektrik süpürgelerini listeledik.

    Elektrik süpürgelerinin hemen hepsinin çalışma şekli aynıdır. Birbirinden ayrılan ve ihtiyaca göre uygun seçimi belirleyen özellikler; filtre sistemi, emiş ve motor gücü, ergonomisi, sesi ve ses düzeyi, fiyatı ve satış sonrası destek yani servis hizmeti gibi faktörler. Elektrikli süpürge tavsiye modellerinin özelliklerini, satın alamaya karar vermeden önce bilmeniz gerekenler; süpürgenin çekiş gücü ve filtrasyon başarısı(yani ince tozları dışarı salmaması), mobilyaların üstünden veya ıslak zeminlerde çekim yapabilmesi, her tür zemin ve eşyaya göre temizlik aparatlarının bulunması, malzeme kalitesi (yani hafiflik, ergonomi ve ses düzeyi gibi), marka kalitesi ve arıza nedeniyle ekstra masraf çıkarmaması ve servis hizmeti gibi etkenler sıralanabilir.

    Günümüzdeki 2017 en iyi elektrik süpürgeleri temelde üç farklı filtrasyon sistemi kullanıyor. Toz torbalı sistem, yıllardır kullanılan klasik yöntemle çekilen havayı bir toz torbasından geçirerek tekrar ortama veriyor. Sulu sistem, adeta bir nargile edasıyla çekilen havayı sudan geçiriyor. Siklonlu sistem ise fizik kurallarının popüler çocuğu olan eylemsizlik kanunundan yararlanıyor. Bu sistemlerin temel özellikleri ise şöyle:

    Toz Torbalı: Toplanan pisliğin en kolay ve hijyenik tahliye edilmesinin yanı sıra hepa 14 gibi ek filtreler sayesinde çok ince zerrecikleri yakalamayı da başaran bu süpürge tipi aynı zamanda en küçük cihazları barındırır. Toz torbalı filtrasyonun sessiz çalışmaya izin vermesi ve bu cihazların daha ucuza satılmaları da önemli avantajlar arasında. Ancak zamanla toz kaçırma, çekiş gücünde düşüş, yalnızca kuru zeminden çekim yapabilme ve sürekli toz torbası maliyeti gibi dezavantajlar da bu tip süpürgelerin bilinen özellikleri arasında yer alıyor.

    Su Filtreli: Aslında uzun yıllardır üretilen bu tip süpürgeler, ülkemizde son 10 yılın modasıdır. Arnica Bora’nın piyasaya fırtına gibi girişi ile iyice yaygınlaşan su filtreli süpürgelerin en önemli özelliği psikolojik faydalarıdır. Temizlikten sonra ortamdan çıkan kiri gören kullanıcının ciddi bir rahatlama yaşamasını sağlayan su filtreli süpürgeler aynı zamanda halı yıkama veya ıslak zeminden çekim gibi özelliklere de sahiptir. Ancak suların boşaltılması ve parçaların temizlenmesi gibi ek külfetler nedeniyle bu tip süpürgeleri tek cihaz olarak önermek zordur. Su filtreli süpürge kullanılan evlerde genellikle bir de mini süpürge bulundurulması bu sebeptendir. Ayrıca su filtreli süpürgelerin oldukça gürültülü çalıştıklarını da hatırlatalım.

    Siklonlu: Piyasada “hem torbasız hem susuz” olarak bilinen bu süpürge tipi, içeriye giren havayı siklon denen odacıklarda döndürerek çalışır. Havadaki tozlar merkezkaç kuvveti nedeniyle odacıkların duvarlarına çarparak düşerler. Dyson’ın icadı olan bu sistem bugün başka markalar tarafından da kullanılmaktadır. Siklonlu süpürgelerin avantajları arasında çok yüksek ve asla düşmeyen emiş gücü ilk sırada yer alıyor. Bu tip süpürgelerin “alerji-astım hastaları için” veya “evcil hayvan besleyenler için” şeklinde satılmaları da bu sebepten kaynaklanıyor. Ancak siklonlu süpürgelerin toz haznelerini boşaltmanın zahmetli ve rahatsız edici bir iş olması ve bu tip süpürgelerin yüksek fiyatları da dezavantajlar arasında. 2017 en iyi elektrik süpürgesi tavsiye modelleri sizin için aşağıda özellikleri ile sıralanmıştır.

    2017 En İyi Elektrikli Süpürge Model Tavsiyeleri

    Philips Marathon Ultimate FC9923/07

    A Sınıfı Toz Torbasız Elektrikli Süpürge2400 W gücündeki bir elektrikli süpürgeden daha fazla toz toplar. Etrafı kirletmeden toz boşaltma. Yeni Philips Marathon Ultimate torbasız elektrikli süpürge, üstün temizlik performansı sunar. PowerCyclone 7, havayla tozu olağanüstü bir performansla ayırır. TriActiveMax başlık ise tüm zeminlerde mükemmel performans gösterir.

    Dyson DC52 Animal Complete Elektrik Süpürgesi

    Dyson Cinetic™ siklon teknolojisi Motor öncesi filtre yok, filtre bakımı yok,Ömür boyu kullanılan, yıkanmayan motor sonrası filtre 263 Air Watt sabit emiş gücü 1300 Watt motor gücü 83 dBa ses seviyesi 7.8 kg 24.8 Litre/saniye hava akımı 6.5 m kablo uzunluğu Alerjenleri yakalar, daha temiz hava çıkışı sağlar Karbon Fiber Türbin Başlık Tangle Free Türbin Başlık Körüklü sert zemin aparatı Fırçalı Flexi Aparat Hijyenik ve kolay hazne boşaltımı Otomatik kablo sarma Toz torbası yok, ekstra maliyet yok…

     

    Dyson DC52 Multi Floor Elektrik Süpürgesi

    Dyson DC52 Multi Floor Elektrikli Süpürge 2 Yıl Garantilidir.  Dyson DC52 Multi Floor Elektrikli Süpürge Dyson Cinetic teknolojisi sayesinde Sabit emiş gücü. Tek Düğme ile Hızlı ve hijyenik boşalma tankı. Emiş gücünü kaybetmeyen üstün teknoloji ürünü. Hassas ve sert zemin temizliğine uygundur. Hepa Filitre Güç (watt): 1300 w Başlıklar şunlar parke aparatı, manuel ayarlı halı ve sert zemin aparatı, koltuk aparatı, perde ve dar alanlar için uzun bir aparat bulunmaktadır.

    2017 En İyi Elektrik Süpürge

    2017 En İyi Elektrik Süpürge

     

    0 0 oylar
    Makale Değeri
    BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
    Abone ol
    Bildir
    guest

    0 Yorum
    Inline Feedbacks
    View all comments
    0
    Yorumlarınız bizim için değerli, lütfen yorum bırakın...x